Φώτισαν τη νύχτα στον Μώλο Βασίλης Λέκκας και Γεωργία Δρακάκη


«Όταν μας φιμώνουν η φωνή μας είναι τα τραγούδια. Όλα αυτά τα τραγούδια είναι μυθολογία. Έχουμε την αγωνία για τον τόπο μας. Είναι η συνείδησή μας αυτό το ρεπερτόριο. Αυτά τα τραγούδια μας ενώνουν», ανέφερε το βράδυ της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022 ο Βασίλης Λέκκας από τον Μώλο, όπου εμφανίστηκε στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Καμένων Βούρλων.


Το κοινό αφέθηκε στον ρυθμό της μουσικής και την ομορφιά των τραγουδιών μεγάλων συνθετών, και συγκεκριμένα των: Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Γιώργου Καζαντζή, Γιάννη Σπάθα, Βάσως Αλαγιάννη και Χρήστου Νικολόπουλου.


Ο αγαπημένος ερμηνευτής μοιράστηκε με το κοινό την αλήθεια που χρόνια τώρα βαστά στις αποσκευές του, αλλά και τη φρεσκάδα νέων κομματιών από τη δισκογραφία του και όχι μόνο, σε μια κατάθεση ψυχής, σε ένα ταξίδι μέσα από την μυθολογία του ελληνικού τραγουδιού.


Μαζί του, η Γεωργία Δρακάκη με την υπέροχη και ξεχωριστή φωνή της φώτισε τη νύχτα τραγουδώντας -μεταξύ άλλων- επιλεγμένα κομμάτια των Νίκου Παπάζογλου, Σταμάτη Κραουνάκη και Σωκράτη Μάλαμα.


Στο πιάνο ήταν ο Θοδωρής Μπρουτζάκης, στο μπουζούκι ο Στάθης Σαββίδης, στην κιθάρα ο Νίκος Σπάθας, στο μπάσο ο Λεωνίδας Φιλίντας και στα ντραμς ο Γρηγόρης Συντρίδης.


Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων.


Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

https://www.youtube.com/watch?v=97_RRVyXKLE&t=13s




















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη