Η φωτιά στην Αργολίδα καίει κοντά σε σπίτια, προληπτική εκκένωση ξενοδοχείου, ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις (εικόνες)

Η φωτιά στην Αργολίδα καίει κοντά σε σπίτια, προληπτική εκκένωση ξενοδοχείου, ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις (εικόνες)

Η φωτιά στην Αργολίδα καίει ανεξέλεγκτα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει κοντά σε κατοικημένες περιοχές - Εκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο της περιοχής

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στην περιοχή Πυργιώτικα, του Δήμου Ναυπλιέων, στην Αργολίδα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξεκίνησε από αγροτοδασική έκταση και καεί κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο επιχειρούν 57 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, στις οποίες συμμετέχουν και 14 Νορβηγοί πυροσβέστες, καθώς και 13 οχήματα. Επίσης, από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η φωτιά καίει πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Περιβόλι Country Hotel & Retreat, το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εκκενώθηκε προληπτικά.

Ωστόσο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ξενοδοχείο στο facebook τονίζει «πως όλα είναι καλά στο ξενοδοχείο μας» και προσθέτει ότι «για την ώρα δεν έχουμε επηρεαστεί από την φωτιά στα Πυργιώτικα».

3573682

 

3573711

3573696

#ΦΩΤΙΑ #ΑΡΓΟΛΙΔΑ #ΣΠΙΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ #ΕΚΚΕΝΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oVZh08T
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη