Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από Πειραϊκή, Άλιμο και Αγία Μαρίνα Αίγινας

Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από Πειραϊκή, Άλιμο και Αγία Μαρίνα Αίγινας

Τρεις λουόμενοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από Πειραϊκή, Αγία Μαρίνα Αίγινας και Άλιμο Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή του όρμου «Σκαφάκι» Πειραϊκής, ένας 79χρονος ημεδαπός, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Ε' Λιμενικό Τμήμα Ζέας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Αγίας Μαρίνας Αίγινας, ένας 79χρονος ημεδαπός, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά..

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα ένας 19χρονος αλλοδαπός, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας του Α' Αλιπέδου Αλίμου Αττικής. Ο άτυχος νέος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας Αττικής.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

#ΝΕΚΡΟΙ #ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ #ΠΕΙΡΑΙΚΗ #ΑΙΓΙΝΑ #ΑΛΙΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uoVHMCm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη