Συνεχίζει τα αντίποινα το Πεκίνο: Προσομοίωση επίθεσης με αεροσκάφη και πλοία καταγγέλλει η Ταϊβάν

Συνεχίζει τα αντίποινα το Πεκίνο: Προσομοίωση επίθεσης με αεροσκάφη και πλοία καταγγέλλει η Ταϊβάν

Το υπουργείο ανέφερε ότι πολλές ομάδες κινεζικών αεροσκαφών εντοπίστηκαν στο στενό της Ταϊβάν, ενώ κάποια παραβίασαν τη μέση γραμμή, η οποία χωρίζει την ηπειρωτική Κίνα από την Ταϊβάν.

Κινεζικά αεροσκάφη και πλοία πραγματοποίησαν προσομοιωτικές ασκήσεις επίθεσης κατά του βασικού νησιού της Ταϊβάν σήμερα το πρωί, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση το υπουργείο Άμυνας στην Ταϊπέι.

Η κινεζική κινητικότητα εντάσσεται στο πλαίσιο «αντιποίνων» για την επίσκεψη της προέδρου της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι στη νήσο.

Το υπουργείο ανέφερε ότι πολλές ομάδες κινεζικών αεροσκαφών εντοπίστηκαν στο στενό της Ταϊβάν και κάποια παραβίασαν τη μέση γραμμή, η οποία χωρίζει την ηπειρωτική Κίνα από την Ταϊβάν.

Ο στρατός της Ταϊβάν εξέδωσε προειδοποίηση και ανέπτυξε δυνάμεις περιπολίας εναέριας αναγνώρισης και πλοία για να παρακολουθούν την κατάσταση.

#ΤΑΙΒΑΝ #ΚΙΝΑ #ΠΕΛΟΖΙ #ΗΠΑ #ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PjSTJGk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη