Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Πυροσβέστης κλήθηκε σε φωτιά στο σπίτι του, νεκρά τα παιδιά του και τα εγγόνια του (βίντεο)

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Πυροσβέστης κλήθηκε σε φωτιά στο σπίτι του, νεκρά τα παιδιά του και τα εγγόνια του (βίντεο)

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας νεαρός ακούστηκε να ουρλιάζει έξω από το σπίτι, που καιγόταν, πως «είναι όλοι νεκροί».

Επτά ενήλικοι και τρία παιδιά - όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας - έχασαν τη ζωή της κατά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στην περιοχή Νέσκοπεκ της Πενσιλβάνιας στις ΗΠΑ.

Κι ενώ ήδη επρόκειτο για μια απίστευτη τραγωδία, συγκλονίσει το γεγονός πως ένας από τους πυροσβέστες - που έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά - αντιλήφθηκε πως το σπίτι ανήκε στην οικογένειά του.

Ο πυροσβέστης Χάρολντ Μπέικερ δήλωσε στην εφημερίδα The Citizens' Voice ότι μεταξύ των θυμάτων ήταν ο γιος του, η κόρη του, ο πεθερός του, ο κουνιάδος και η κουνιάδα του, τρία εγγόνια (ηλικίας 5, 6 και 7 ετών) και άλλα δύο συγγενικά πρόσωπα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) και εξαπλώθηκε ταχύτατα.

Γείτονες ανέφεραν πως άκουσαν μια ισχυρή έκρηξη προτού δουν τις φλόγες να ξεπηδούν από το σπίτι, το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός. 

Ο πυροσβέστης Μπέικερ, ο οποίος απαλλάχθηκε των καθηκόντων του λόγω της συγγένειάς του με τα θύματα, είπε πως στο συγκεκριμένο οίκημα διέμεναν συνολικά 14 άνθρωποι. Ένας απουσίαζε λόγω εργασίας, ενώ άλλοι τρεις κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως. Ο Χάρολντ Μπέικερ συμπλήρωσε πως στο σπίτι βρίσκονταν επίσης 13 σκυλιά, αλλά δεν γνώριζε αν κάποια επέζησαν.

Τα αίτια της πυρκαγιάς βρίσκονται υπό διερεύνηση.

#ΗΠΑ #ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΝΕΚΡΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Df1jCvI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη