-->

ΗΠΑ: Τα ρούχα μένουν στα ράφια και οι εταιρείες ρίχνουν τις τιμές

ΗΠΑ: Τα ρούχα μένουν στα ράφια και οι εταιρείες ρίχνουν τις τιμές

Οι καταναλωτές στις ΗΠΑ που ανησυχούν για την πορεία του πληθωρισμού, περιορίζουν τόσο πολύ τις αγορές ρούχων που, πλέον, έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στις μεγάλες εταιρείες ρουχισμού οι οποίες δεν μπορούν να διαθέσουν τα αποθέματά τους!

 

Η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Gap, ήταν η τελευταία που ανέφερε μια βουτιά στις πωλήσεις ρούχων για το δεύτερο τρίμηνο, ανακοινώνοντας χθες ότι οι καθαρές πωλήσεις της μειώθηκαν κατά 8% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, στα 3,86 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μέσα στον Αύγουστο, οι διοικήσεις των αμερικανικών κολοσσών Walmart και Target πρόσφεραν μεγάλες εκπτώσεις και μειώσεις τιμών στα είδη ρουχισμού.

Η Gap «αναλαμβάνει δράση για τη διαδοχική μείωση των αποθεμάτων της, αλλά και την αναπροσαρμογή των συλλογών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών που αλλάζουν», ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της η Κατρίνα Οκόνελ, υπεύθυνη οικονομικών της Gap Inc.

Οι μεγάλες εκπτώσεις στα είδη ρουχισμού, κυρίως στα Old Navy μειώνουν τα περιθώρια κέρδους της εταιρίας. Τα καταστήματα Old Navy δεν μπορούν να πωλήσουν συγκεκριμένα μεγέθη και στιλ, ενώ η Gap προσπαθεί να προωθήσει την ισορροπημένη διάθεση συγκεκριμένων ειδών ρουχισμού, ανάλογα με τη ζήτηση από τους καταναλωτές, σύμφωνα με την Οκόνελ.

#ΗΠΑ #ΑΓΟΡΕΣ #ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ #ΡΟΥΧΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eKbxcoW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->