-->

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ξένο ντοκιμαντέρ σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το θάνατό της

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ξένο ντοκιμαντέρ σε Α' τηλεοπτική μετάδοση για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το θάνατό της

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί το απίστευτο ταξίδι της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας - Πότε και που θα παίξει;

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η ΕΡΤ2, την Τετάρτη 31/8/2022, στις 23:50, προβάλλει σε Α' τηλεοπτική μετάδοση, το ξένο ντοκιμαντέρ «Νταϊάνα», το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στο ERTFLIX.

Τι περιλαμβάνει το ντοκιμαντέρ 

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί το απίστευτο ταξίδι της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, που από βοηθός νηπιαγωγού έγινε εμβληματική διεθνής προσωπικότητα και ο θάνατός της προκάλεσε τεράστια θλίψη σε όλο τον κόσμο.
Αυτό το έγκυρο ντοκιμαντέρ αξιοποιεί σπάνιο αρχειακό υλικό και νέες μαρτυρίες, για να φωτίσει τις πιο εμβληματικές στιγμές της ζωής της πριγκίπισσας.

Προχωρά πέρα από τα πρωτοσέλιδα και προσφέρει μια διεισδυτική ματιά στην περίπλοκη γυναίκα πίσω από την εικόνα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

#ΝΤΑΙΑΝΑ #ΕΡΤ_2 #ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RapAxWi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->