Μάγκας: «Να βγει ο Μπιμπίλας και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό» (βίντεο)

Μάγκας: «Να βγει ο Μπιμπίλας και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό» (βίντεο)

Να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο Γιώργος Μάγκας, αναφορικά με το fake news για το θάνατο του βιρτουόζου του κλαρίνου.

 Να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη κάλεσε ο Γιώργος Μάγκας τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, που σε ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα αναφέρθηκε ότι «πέθανε» (από λάθος πληροφόρηση, όπως παραδέχθηκε εκ των υστέρων ο πρόεδρος του ΣΕΗ) δήλωσε στεναχωρημένος «για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας».

Για το πως έμαθε ο ίδιος την πληροφορία περί... θανάτου του; Ο Γιώργος Μάγκας νέφερε ότι το έμαθε πρώτα από τα παιδιά του: «Το μάθανε τα παιδιά και πήραν τηλέφωνο και κλαίγανε. Μου λέγανε "πατέρα είσαι ζωντανός;", "Ναι ζωντανός είμαι". Μου λέγανε "μπες στο facebook να δεις τι γράφουν"».

Ο Γιώργος Μάγκας είπε επίσης ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας τον πήρε και ζητούσε συγγνώμη ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «θα ήταν ωραίο να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό».

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΜΑΓΚΑΣ #ΣΠΥΡΟΣ_ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ #ΣΥΓΓΝΩΜΗ #ΚΛΑΡΙΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VQoT5vd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη