Εφιάλτης για Βρετανίδες τουρίστριες στην Κέρκυρα, πήρε φωτιά το κλιματιστικό στο δωμάτιό τους (βίντεο)

Εφιάλτης για Βρετανίδες τουρίστριες στην Κέρκυρα, πήρε φωτιά το κλιματιστικό στο δωμάτιό τους (βίντεο)

Νύχτα εφιάλτης για τρεις νεαρές τουρίστριες από την Βρετανία, που επέλεξαν την Κέρκυρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι τουρίστριες ηλικίας 21 ετών, παρατήρησαν μία βλάβη στο κλιματιστικό που βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στον Κάβο και το ανέφεραν δύο φορές στους υπεύθυνους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ωστόσο, αφού δεν είχε γίνει καμία ενέργεια, τα ξημερώματα της 8ης Αυγούστου, το μηχάνημα τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ οι ίδιες είχαν πέσει για ύπνο.

"Κοιμόμασταν όλες όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει 'Φωτιά, φωτιά! Βγείτε έξω τώρα!'", περιγράφει η μία 21χρονη εκ των τριών τουριστριών από την Βρετανία.

"Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσα να βάλω το κλειδί στην πόρτα για να την ξεκλειδώσω, ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά", ανέφερε επίσης.

Σύμφωνα με τις τουρίστριες, ο συναγερμός για τη φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα και χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσουν χειροκίνητα. Στη συνέχεια, κάποιες καμαριέρες αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έτρεξαν με πυροσβεστήρες για να την σβήσουν.

Τα αντικείμενα των κοριτσιών καταστράφηκαν, ενώ οι ίδιες δηλώνουν "τυχερές που είναι ζωντανές".

{https://twitter.com/alycia_mcnamara/status/1556609955150663680?s=20&t=F5wmKULibk-DWzaJ56Spsg}

#ΒΡΕΤΑΝΙΑ #ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ #ΚΕΡΚΥΡΑ #ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ #ΦΩΤΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aWbNmyS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη