Χαμός με βίντεο που δείχνει γονείς να «κερνούν» σφηνάκια βότκας το μωρό τους

Χαμός με βίντεο που δείχνει γονείς να «κερνούν» σφηνάκια βότκας το μωρό τους

Οι «γονείς» συνελήφθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τη New York Post, η αστυνομία πήγε στο σπίτι της οικογένειας όταν ενημερώθηκε από γείτονες για αναστάτωση στη συνοικία Ντόβερ του Κεντ. Εκεί, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν πως οι δύο γονείς είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο δίνουν στο μωρό τους, μόλις λίγων μηνών, βότκα.

Η αστυνομία του Κεντ ξεκίνησε έρευνα μετά την ανάρτηση του υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι συνελήφθη ως ύποπτο για κακοποίηση παιδιού, αλλά, αφέθηκε ελεύθερο με εγγύηση αργότερα, με την έρευνα, ωστόσο, να συνεχίζεται.

«Λήφθηκαν μέτρα για την προστασία των εμπλεκομένων και ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για κακοποίηση παιδιού αργότερα την ίδια μέρα», δήλωσαν αστυνομικοί στο SWNS για το περιστατικό, το οποίο συνέβη τον Ιούνιο στο Ντόβερ, στην κομητεία του Κεντ.

Σε ένα βίντεο περίπου 14 δευτερολέπτων που έγινε viral στο Facebook, διακρίνεται μια γυναίκα – η μητέρα του παιδιού – με ένα μπουκάλι βότκα στα χέρια και μπροστά της κάθεται το μωρό. Σε αυτό το σημείο η μητέρα γεμίζει το καπάκι του μπουκαλιού της βότκας με αλκοόλ, γυρίζει το κεφαλάκι του μωρού προς τα πίσω και του το δίνει να το πιει!

Όλο αυτό το διάστημα, ένας άντρας χωρίς μπλούζα, με σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια, που πιστεύεται ότι είναι ο πατέρας του αγοριού, φαίνεται να στέκεται κοντά, προφανώς χωρίς να καταλαβαίνει ή να έχει συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια του σύντομου αποσπάσματος ακούγεται δυνατή μουσική καθώς το μωρό κάθεται στο πάτωμα μαζί με τη γυναίκα.

«Κατά την προσέλευσή τους, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για ανησυχίες για ένα παιδί σε μια διεύθυνση στην περιοχή», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι οι γονείς συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου.

{https://youtu.be/FO5Uz2Ag2Lw}

{https://youtu.be/iQSXvTny7yA}

#ΓΟΝΕΙΣ #ΒΟΤΚΑ #ΣΦΗΝΑΚΙΑ #ΜΩΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lGyMQ3i
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη