-->

“Χτύπησε” ταλεντάκι της… Λαμίας ο Ολυμπιακός Β'!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποκτήσει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, που τον προορίζει για την δεύτερη του ομάδα.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Ανέστης Βλαχομήτρος (γεννημένος στις 06/11/2001), που αγωνιζόταν στην ομάδα της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο 20χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία ήρθε σε συμφωνία με τους Πειραιώτες προκειμένου να αγωνιστεί τη νέα σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Super League 2.

Την περσινή σεζόν, ο Βλαχομήτρος είχε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Λαμίας, ενώ συνολικά μέτρησε ένα γκολ σε 12 αγώνες. Αντίθετα, με τη δεύτερη ομάδα της Λαμίας είχε εξαιρετική παρουσία, έχοντας 18 τέρματα σε 48 παιχνίδια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα και ελπίζει να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη, ειδικά με την αλλαγή του προπονητή που επίκειται να γίνει.

talentabout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->