Συγκλονίζουν τα αίτια θανάτου του ζευγαριού στην Κυψέλη: Για έξι μέρες ήταν αβοήθητη δίπλα στον νεκρό άνδρα της (βίντεο)

Συγκλονίζουν τα αίτια θανάτου του ζευγαριού στην Κυψέλη: Για έξι μέρες ήταν αβοήθητη δίπλα στον νεκρό άνδρα της (βίντεο)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό την Πέμπτη σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, έπειτα από κλήση γείτονα στην ΕΛΑΣ που έκανε λόγο για έντονη δυσοσμία.

 

Θλίψη προκαλούν οι λεπτομέρειες για το νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι που εντοπίστηκε στην Κυψέλη, με τις πρώτες πληροφορίες την Πέμπτη να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ωστόσο, ο 91χρονος άνδρας πέθανε επτά με οκτώ ημέρες πριν τον εντοπισμό του κι η πιθανότερη αιτία θανάτου του θεωρείται η θερμοπληξία.

Ο άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο χωλ και γυμνός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες - εν μέσω καύσωνα - το κλιματιστικό στο σπίτι του δεν λειτουργούσε.

Η 90χρονη σύζυγός του παρέμεινε στο διαμέρισμα για άλλες έξι ημέρες πριν τελικά αφήσει και εκείνη την τελευταία της πνοή, 24 ώρες πριν οι Αρχές εισβάλουν στο διαμέρισμα μετά από καταγγέλιες των γειτόνων για έντονη δυσοσμία.

Το άτυχο ζευγάρι δεν αναζήτησε κανείς παρά μόνο ένας ανιψιός, ο οποίος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους τηλεφωνικώς, χωρίς αποτέλεσμα.

#ΚΥΨΕΛΗ #ΝΕΚΡΟΙ #ΑΙΤΙΑ_ΘΑΝΑΤΟΥ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ #ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6VBtDWP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη