Γιάννης Σαρακιώτης: Αγανάκτηση και απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο της Σπερχειάδας από την κυβερνητική αδιαφορία


Στη Βουλή έφερε το ζήτημα της συνεχιζόμενης εγκατάλειψης της ευρύτερης περιοχής της Σπερχειάδας από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης. Μέσω της κοινοβουλευτικής παρέμβασής του, ο κ. Σαρακιώτης μεταφέρει την καταγγελία του Εμπορικού Συλλόγου Σπερχειάδας για το χαμηλότατο επίπεδο των παρεχόμενων τραπεζικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή και στα προβλήματα, που αυτό δημιουργεί, επισημαίνοντας:


«Η Σπερχειάδα βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας, αλλά παρ’ όλα αυτά αντιμετωπίζεται από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. ως… ακριτική περιοχή! Μετά το κλείσιμο τραπεζικών υποκαταστημάτων, σήμερα έρχεται η υπολειτουργία του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη Σπερχειάδα και ο ανεπαρκής και μη τακτικός ανεφοδιασμός του σε μετρητά, με αποτέλεσμα την έτι περαιτέρω υποβάθμιση των τραπεζικών υπηρεσιών της περιοχής. Η εν λόγω κατάσταση έχει δυσχεράνει σημαντικά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, αφού δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες τους. Παράλληλα, δεκάδες επαγγελματίες οδηγούνται σε απόγνωση, καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους σε μια ούτως ή άλλως δυσμενή συγκυρία για την πραγματική οικονομία.

Η δυσμενής αυτή κατάσταση αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία του Εμπορικού Συλλόγου Σπερχειάδας, όπου επισημαίνεται η “αγανάκτηση”, η “απογοήτευση”, καθώς και η “οικονομική ασφυξία”, στην οποία έχει περιέλθει η αγορά της πόλης».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη