-->

«Πάγωσαν» στην Ορεστιάδα: Χορευτής κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του κόσμου

«Πάγωσαν» στην Ορεστιάδα: Χορευτής κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του κόσμου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος που πέθανε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ορεστιάδα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του.

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας από τον αιφνίδιο θάνατο χορευτή που συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Φανούρεια 2022».

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο ηλικιωμένος που συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Πέθανε ακαριαία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Evros-news.gr, παρά τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν όταν διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας,  οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου 

{https://ift.tt/FBMwbyV}

#ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΧΟΡΕΥΤΗΣ #ΕΚΔΗΛΩΣΗ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/X1skbNI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->