«Πάγωσαν» στην Ορεστιάδα: Χορευτής κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του κόσμου

«Πάγωσαν» στην Ορεστιάδα: Χορευτής κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του κόσμου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος που πέθανε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ορεστιάδα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του.

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας από τον αιφνίδιο θάνατο χορευτή που συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Φανούρεια 2022».

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο ηλικιωμένος που συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Πέθανε ακαριαία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Evros-news.gr, παρά τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν όταν διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας,  οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου 

{https://ift.tt/FBMwbyV}

#ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΧΟΡΕΥΤΗΣ #ΕΚΔΗΛΩΣΗ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/X1skbNI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη