-->

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Κυρίτσης από Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων

Η επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Κυρίτση 

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με αυτή μου την επιστολή, θέλω να σας ενημερώσω για την οικιοθελή απόφασή μου, να παραιτηθώ από τη θέση που κατέχω ως Αντιδήμαρχος στον Δήμο Λαμιέων και από όλες τις αρμοδιότητες και την συμμετοχή μου σε επιτροπές που αυτή συνεπάγεται. 

Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και παρακαλώ να την κάνετε άμεσα αποδεκτή, βασίζεται δε, σε καθαρά προσωπικούς λόγους και στο γεγονός ότι εξαιτίας αυτών δεν θα μου επιτρεπόταν να προσφέρω με απόλυτη αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά μου, όπως άλλωστε έκανα τα προηγούμενα χρόνια. 

Σεβόμενος βέβαια την τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου να με στηρίξουν με την ψήφο τους στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές,  θέλω να κάνω σαφές ότι θα συνεχίσω να προσφέρω από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου μέχρι το τέλος της θητείας μου. 

Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να οριστώ αντιδήμαρχος καθώς και όλη την εμπειρία που απέκτησα αυτά τα χρόνια της θητείας μου. 

Θέλω να ευχαριστήσω εσάς και όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου, για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

 Λαμία, 29 Αυγούστου 2022


Με εκτίμηση,

Δημήτρης Hλ.  Κυρίτσης 

Η ανακοίνωση του δήμου Λαμιέων

Με σημερινή απόφασή του ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος έκανε αποδεκτή την αίτηση παραίτησης του Αντιδημάρχου Δημητρίου Κυρίτση, για προσωπικούς λόγους, που συνιστούν κώλυμα στην άσκηση των καθηκόντων του.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ευχαριστεί τον κ. Δημήτρη Κυρίτση για την συνεργασία τους και την προσφορά του από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->