Eurobasket 2022: Ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει τα νέα για Σλούκα, Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο

Eurobasket 2022: Ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει τα νέα για Σλούκα, Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο

Αντίστροφη μέτρηση για το Eurobasket 2022 (1-18 Σεπτεμβρίου), με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρη Ιτούδη, να περιμένει ευχάριστα νέα για τη συμμετοχή των Κώστα Σλούκα, Γιώργου Παπαγιάννη, Κώστα Αντετοκούνμπο και Ιωάννη Παπαπέτρου στη διοργάνωση.

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Eurobasket 2022, όμως η 12αδα της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας στις 2 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Κροατία δεν έχει ανακοινωθεί.

Συγκεκριμένα, υπάρχει αναμονή για την κατάσταση των τραυματιών Γιώργου Παπαγιάννη, Κώστα Σλούκα, Κώστα Αντετοκούνμπο και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Από τους τραυματίες, διαθέσιμος 100% θα είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ η κατάσταση των άλλων τριών παικτών δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη.

«Περιμένω την ενημέρωση των γιατρών για τους Σλούκα, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο και Παπαγιάννη» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ, για να προσθέσει:

«Η προετοιμασία κύλησε μετ' εμποδίων. Είχαμε προβλήματα, αλλά είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας. Θα διαχειριστούμε τους τραυματισμούς μέρα με την μέρα. Έχουμε μεγάλη πίστη σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας».

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στον τρίτο όμιλο (στο Μιλάνο) κατά σειρά την Κροατία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Εσθονία, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο Βερολίνο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

 

#EUROBASKET_2022 #EUROBASKET #ΕΘΝΙΚΗ_ΕΛΛΑΔΟΣ #ΕΘΝΙΚΗ_ΟΜΑΔΑ #ΕΘΝΙΚΗ_ΜΠΑΣΚΕΤ #ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΙΤΟΥΔΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/xrIcPOM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη