Βόλος: Δεν τον άφηνε να βλέπει το κινητό της και απείλησε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του

Βόλος: Δεν τον άφηνε να βλέπει το κινητό της και απείλησε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του

Ένας 45χρονος στο Βόλο οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς απείλησε να σκοτώσει την σύζυγό του γιατί δεν τον άφηνε να βλέπει το κινητό της.

Η απίστευτη καταγγελία έγινε από μια 43χρονη που υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο σύζυγός της την έβρισε, την απείλησε και τη χτύπησε ενώ κατέθεσε ότι υπάρχει ένταση στη σχέση τους τα τελευταία χρόνια.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο και φέρεται να κατέθεσε ότι είχε διαφωνία με την 43χρονη σύζυγό του γιατί δεν τον άφηνε να βλέπει το κινητό της τηλέφωνο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληφοφορίες φέρεται να την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και θα πάθει ότι και άλλες γυναίκες στη χώρα μας.

Στη συνέχεια την χτύπησε στο πρόσωπο δυνατά, με αποτέλεσμα η 43χρονη να έχει θολούρα για αρκετή ώρα μετά το χτύπημα.

Το περιστατικό -σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας- έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Αυγούστου.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σύμφωνα με το magnesianews.gr που δημοσίευσε το θέμα, έκρινε τον 45χρονο ένοχο για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με αναστολή και με όρο εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του

Στο δικαστήριο παραβρέθηκε και ο 19χρονος γιός τους, μπροστά στον οποίο έγινε το ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

#ΒΟΛΟΣ #ΑΠΕΙΛΗ #ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ #ΣΥΖΥΓΟΣ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ #ΚΙΝΗΤΟ #ΜΗΝΥΜΑΤΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/v3I2zWE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη