Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης - Έκκληση για αίμα

Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης - Έκκληση για αίμα

Στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Δασκαλάκης.

Υγρά στους πνεύμονες και στην καρδιά καθιστούν την κατάσταση του ιδιαιτέρως κρίσιμη. Ο αδύναμος και εύθραυστος οργανισμός του υποχώρησε και πλέον δίνεται μάχη για να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο μέσα στο νοσοκομείο που μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς η υγεία του τραγουδιστή επιβαρύνθηκε όταν έβαλε γαστρικό δακτύλιο προκειμένου να χάσει τα παραπάνω κιλά που είχε. Κατάφερε να χάσει 183 κιλά, ωστόσο το χειρουργείο είχε επιπλοκές και χρειάστηκε να χειρουργηθεί άλλες 20 φορές.

Επίσης απαιτήθηκαν 15 φιάλες αίμα καθώς υποτροπίασε, όπως φοβούνταν οι γιατροί.

Το μήνυμα του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη:

«Αγάπες μου να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του θΕΟΥ και της επιστημης θα τα καταφέρουμε!!!Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιες φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε».

«Καλημέρα Αγάπες μου!!! Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα… άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου», έγραψε στο Facebook στις 3 Αυγούστου, ο Γιώργος Δασκαλάκης.

 

 

#ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ #ΡΟΔΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rsIKiBy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη