Παγώνη: Σε ποια περίπτωση μπορεί οι μαθητές να επιστρέψουν χωρίς μάσκες

Παγώνη: Σε ποια περίπτωση μπορεί οι μαθητές να επιστρέψουν χωρίς μάσκες

Στις 12 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορεί το άνοιγμα των σχολείων να γίνει χωρίς μέτρα για τους μαθητές.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στα μέτρα για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, εκτίμησε ότι εάν η επιδημιολογική εικόνα από τον κορονοϊό παραμείνει ικανοποιητική, το άνοιγμα των σχολείων μπορεί να γίνει χωρίς μέτρα και οι μαθητές θα επιστρέψουν χωρίς μάσκες.

«Δεν υπάρχουν πλέον υποχρεωτικά μέτρα. Αν τα πράγματα παραμείνουν όπως είναι τώρα, θα αξιολογηθούν από την επιτροπή λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία οι δείκτες. Αν τα κρούσματα είναι έτσι, δεν νομίζω ότι χρειάζεται τα παιδάκια να πάνε με μάσκα στο σχολείο», δήλωσε, κάνοντας έκκληση σε όσους επιστρέφουν από διακοπές να κάνουν τεστ, καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι θετικοί και να μεταδώσουν τον ιό στις οικογένειές τους.

 

 

 

#ΜΑΤΙΝΑ_ΠΑΓΩΝΗ #ΜΑΣΚΕΣ #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΜΑΘΗΤΕΣ #ΣΧΟΛΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NUfYbo3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη