Λαμία: Yψηλό το κόστος για φωτογραφίες και γλέντια

Λαμία: υψηλό το κόστος για φωτογραφίες και γλέντια

Όποιος παλεύει καθημερινά με την Πραγματικότητα, γνωρίζει ότι "δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα". 

Αν διαθέσει κανείς τον χρόνο του σε κάτι, ακόμα και σε ένα "δωρεάν γεύμα", θα χάσει χρόνο από κάτι άλλο ίσως πιο δημιουργικό.  

Τίποτα, λοιπόν, δεν γίνεται χωρίς κόστος. Πολύ δε περισσότερο για όσους έχουν αναλάβει την ευθύνη να κυβερνούν. Η δουλειά που τους ανέθεσαν οι Πολίτες είναι να ασχολούνται με την διοίκηση του τόπου τους. Να φέρνουν δουλειές, να παράγουν πολιτισμό, να σχεδιάζουν το μέλλον, να έρχονται σε διεθνείς επαφές για να στηρίξουν την πρόοδο. Αν, αντί αυτών, κινούνται με εσωστρέφεια σε γλέντια και φωτογραφίες για εσωτερική κατανάλωση, τότε σπαταλούν την εντολή που έδωσαν οι Πολίτες σε εσωτερική κατανάλωση, αντί να στρέφονται προς τα έξω, προς τον Κόσμο. 

Έτσι, εξηγείται, άλλωστε, το καταστροφικό και αντι-αναπτυξιακό καθοδικό σπιράλ στο οποίο εισήλθε ο τόπος μας. Χάνουμε τον χρόνο μας κοιτώντας προς τα μέσα και προς τα κάτω, αντί να σχεδιάζουμε και να εργαζόμαστε -σεβόμενοι την εντολή των Πολιτών - προς τα ψηλά και έξω.  Το κόστος για φωτογραφίες δημοσίων σχέσεων και γλέντια, είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που αρχικώς νομίζει κανείς.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη