Μπάσκετ: Το Κλειστό Γυμναστήριο Γουμένισσας μετονομάστηκε σε «Εβίνα Μάλτση»

Πηγή: facebook

Το όνομα της Εβίνας Μάλτση φέρει πλέον το Κλειστό Γυμναστήριο της Γουμένισσας, καθώς ο Δήμος Παιονίας αποφάσισε να τιμήσει την αθλήτρια που προσέφερε τόσα πολλά στο μπάσκετ αλλά και στον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

 

Το κλειστό της Γουμένισσας πλέον ονομάζεται «Εβίνα Μάλτση», με αποτέλεσμα το όνομά της να μείνει ανεξίτηλο θυμίζοντας σε όλους την μεγάλη αθλήτρια που «βγήκε» από την περιοχή.

Η ίδια παρέστη στην λαμπερή εκδήλωση και ήταν ιδιαίτερά συγκινημένη, ενώ μεταξύ άλλων στην ομιλία της, ανέφερε:

«Είναι τεράστια τιμή και αναγνώριση να δίνεται το όνομα μου στο κλειστό γυμναστήριο του τόπου μου. Εδώ έκανα τα πρώτα μπασκετικά βήματα μου και φιλοξένησαν τα παιδικά μου όνειρα. Η καταξίωση και η αναγνωρισιμότητα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός.

Έχοντας υπηρετήσει το άθλημα που αγαπώ, τα εφόδια που αποκόμισα, πέρα από κύπελλα και τίτλους, είναι πιο σημαντικά και χρήσιμα στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής μου. Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό. Κάποια θα γίνουν πρωταθλητές αλλά όλα θα μάθουν να μην τα παρατάνε ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Παιονίας και όσους συνετέλεσαν στην έμπνευση και τη υλοποίηση».

{https://www.youtube.com/watch?v=aBmz0wTUXpQ}

#ΜΠΑΣΚΕΤ #ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ #ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/s9jaVvd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη