Αδιανόητη υπόθεση στη Λαμία: «Το νοσοκομείο δεν μας δίνει το μωρό μας»

Απίστευτη ιστορία γραφειοκρατίας. Η γέννα στη Λαμία, το μωρό στη Λάρισα. Τι καταγγέλλουν οι γονείς.

Μία ασύλληπτη ιστορία γραφειοκρατίας βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία του πατέρα ενός παιδιού που γεννήθηκε στη Λαμία και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη Λάρισα.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε το πρωί της Δευτέρας (29/8) στο OPEN ο πατέρας του βρέφους, Γιώργος Ηλιόπουλος, το Νοσοκομείο Λάρισας αρνείται να δώσει στον ίδιο και τη σύζυγό του το μωράκι τους για… γραφειοκρατικούς λόγους.

«Η σύντροφός μου γέννησε στις 18 του μήνα ένα υγιέστατο αγοράκι στο Νοσοκομείο Λαμίας. Την επόμενη ημέρα το πρωί διαγνώστηκε με κορονοϊό και μπήκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας. Το μωράκι μας έφυγε για τη Λάρισα για προληπτικούς λόγους. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διακομίστηκε το μωρό. Η μητέρα διαγνώστηκε με covid, το ευτύχημα είναι ότι ο μικρούλης δεν είχε covid», είπε ο κ. Ηλιόπουλος

«Εκεί στην αρχή δεν μας άφηναν να το δούμε καν το παιδί, να το δει ούτε η μητέρα καθόλου, με την αιτιολογία ΄και εμείς πώς γνωρίζουμε ότι η κυρία αυτή είναι η μητέρα του παιδιού;’», συνέχισε.

«Εγώ μίλησα και με τη διευθύντρια της κλινικής εκεί των νεογνών και μάλιστα με ειρωνεύτηκε σε κάποια στιγμή. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια άκρη. Μου ζήτησαν τα χαρτιά της συντρόφου μου. Τους είπα ότι τα χαρτιά έχουν κατατεθεί εδώ στην πρεσβεία εδώ και τέσσερις μήνες και ο φάκελός της είναι πληρωμένος απλά κωλυόμαστε στη γραφειοκρατία», συμπλήρωσε.

Τελικά, η εκπομπή επικοινώνησε με το νοσοκομείο και από εκεί τους είπαν πως η υπόθεση θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

www.ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη