Λαμία: Μία... ανάσα από τον Στέφαν Ασκόφσκι


Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέφαν Ασκόφσκι βρίσκεται η Λαμία, αφού τα έχει βρει με τον παίκτη και διαπραγμετεύεται με την Σέπσι.

O 30χρονος Βορειομακεδόνας είναι ο εκλεκτός του Τζιανλούκα Φέστα για την ενίσχυση που επιθυμούσε για την ομάδα του στις θέσεις των εξτρέμ και φαίνεται πως η ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Στέφαν Ασκόφσκι τα έχει βρει με την Λαμία για ένα συμβόλαιο δύο ετών κι αυτό που μένει τώρα για να τελειώσει το deal είναι η συμφωνία της ομάδας της Φθιώτιδας με την ρουμανική Σέπσι, στην οποία ανήκει ο παίκτης, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Είναι άγνωστο ακόμα το αν θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ή ως ελεύθερος, πάντως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ κοντά κι γι' αυτό έχει κανονιστεί και η άφιξή του στην Ελλάδα για την Τετάρτη (31/08).

Την περασμένη σεζόν ο Ασκόφσκι πραγματοποίησε 41 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ ξεπερνώντας τα 1.700 αγωνιστικά λεπτά.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη