Μένουν στη... σύσταση οι μάσκες στα σχολεία

Μένουν στη... σύσταση οι μάσκες στα σχολεία

Τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα σχολεία από Σεπτέμβρη γνωστοποίησε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

Σε δηλώσεις αναφορικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό που θα ισχύσουν στα σχολεία προχώρησε ο Υπουργός Υγείας, λίγες μέρες πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι που θα σημάνει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Όπως σημείωσε ο κύριος Πλεύρης, μιλώντας στο MEGA, το υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας για το ζήτημα αυτό, ενώ επιθυμία όλων είναι η λειτουργία των σχολείων να είναι πολύ κοντά στην κανονικότητα.

Τι θα γίνει με rapid test και μάσκες 

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Η λογική, η οποία έχουμε είναι ότι στα πλαίσια που προσπαθούμε να μην έχουμε μέτρα τα οποία δεν χρειάζονται ή μέτρα υποχρεωτικότητας, αυτό να είναι και το μοντέλο στα σχολεία» είπε ο κ. Πλεύρης και συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως τα τεστ πρέπει να είναι στοχευμένα και το κομμάτι της μάσκας να παραμείνει στη σύσταση και όχι στην υποχρεωτικότητα».

«Βούλησή μας είναι να μην λάβουμε περισσότερα μέτρα, από αυτά που βλέπουμε σήμερα. Εάν ληφθούν, θα είναι ήπια» κατέληξε.

Δείτε την συνέντευξη του υπουργού στο MEGA:

#ΣΧΟΛΕΙΑ #ΠΛΕΥΡΗΣ #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΜΑΣΚΕΣ #ΡΑΠΙΝΤ_ΤΕΣΤ #ΜΕΤΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sYyMCpa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη