Γεραπετρίτης: Kανείς δεν γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη

Γεραπετρίτης: Kανείς δεν γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε την Δευτέρα πως βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις διαφορετικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες, κάτι που όπως τόνισε δεν παραπέμπει σε συγκάλυψη.

 

Όλα θα διερευνηθούν στην υπόθεση των παρακολουθήσεων επανέλαβε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, παραδεχόμενος ότι αυτό που συνέβη είναι ένα πλήγμα για τη Δημοκρατία, ωστόσο το σφάλμα ανέδειξε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός - και επομένως δεν πρέπει να αλλάξει τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός τόνισε ότι κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και πρόσθεσε ότι η Επιτροπή έχει φάκελο που το τεκμηριώνει.

Επεσήμανε δε ότι από τη στιγμή που δεν περιήλθε σε γνώση του πρωθυπουργού ή πολιτικού προϊσταμένου οτιδήποτε σχετικό, προφανώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο από την παρακολούθηση.

Έκανε γνωστό, τέλος, ότι για την υπόθεση θα γίνει συνεδρίαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και θα έρθουν και πρόσωπα που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση.

#ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΕΥΠ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lCf9o7u
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη