Λαμία: Τα «άκυρα», ο Μποάκιε και η χαλάστρα από τον Ατρόμητο


Ζορίστηκε αρκετά η Λαμία για να βρει τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσής της.

Δεν ήταν εύκολο για τη Λαμία να βρει τον φορ που θα πάρει τη φανέλα του βασικού τη νέα σεζόν. Εκεί πέρυσι είχε θέμα και ενδεχόμενο λάθος μπορεί να κοστίσει του χρόνου.

Η τελική επιλογή ήταν ο Ρίτσμοντ Μποάκιε. Ο Γκανέζος επιθετικός κάποτε ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας περάσει από Γιουβέντους και Αταλάντα αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Το βιογραφικό του για τα δεδομένα των «κυανόλευκων» είναι εντυπωσιακό.

Προφανώς η καριέρα του δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη. Το πόσο καλή μεταγραφή θα βγει, θα αποδειχτεί στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. Ίσως και γιατί το όνομά του μπορεί να προέκυψε στην πορεία.

Η Λαμία βρήκε αρκετές πόρτες κλειστές στο θέμα του επιθετικού. Ψάχτηκε με πολλούς από το εξωτερικό χωρίς να βγάλει άκρη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον. Ο Ισλανδός δεν ψήθηκε με την προοπτική των Φθιωτών. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος τον κατάφερε δίνοντάς του περισσότερα χρήματα. Όχι ότι έπαιξε ρόλο μόνο το οικονομικό. Στους περισσότερους ξένους «μετράει» όταν ένα κλαμπ εδρεύει στην Αθήνα, όπως και οι έξτρα παροχές που μπορεί να προσφέρει.

Φυσικά η όλη καθυστέρηση στο θέμα του επιθετικού μπορεί να βγει και σε καλό στη Λαμία. Σε επικοινωνιακό επίπεδο κέρδισε τις εντυπώσεις με τη μεταγραφή του Μποάκιε. Απομένει να δούμε και πόσο θα συνεισφέρει αγωνιστικά.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη