Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες με ανήλικους στην Ουκρανία μπροστά σε κατεστραμμένα ρωσικά τανκς (βίντεο)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες με ανήλικους στην Ουκρανία μπροστά σε κατεστραμμένα ρωσικά τανκς (βίντεο)

Tον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες μικρών παιδιών πάνω σε κατεστραμμένα ρωσικά τανκς, μόλις δύο 24ωρα πριν τον εορτασμό της ημέρας ανεξαρτησίας της Ουκρανίας που συμπίπτει και με τη συμπλήρωση έξι μηνών από την έναρξη του πολέμου που ξεκίνησε η Ρωσία.

Κρατώντας ένα παιχνίδι του διάσημου σοβιετικού όπλου, AK-47, ένας μαθητής στέκεται πάνω σε ένα κατεστραμμένο ρωσικό τανκ.

Ο εξάχρονος και οι γονείς του ήταν μεταξύ των χιλιάδων που συνέρρευσαν στο νέο «τουριστικό αξιοθέατο» της Ουκρανίας, ένα κομβόι από κατεστραμμένα στρατιωτικά οχήματα των Ρώσων, γράφει η βρετανική Sun.

Ένας από τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας κοντά στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου είναι αποκλεισμένος για την επίδειξη 70 τανκς, πυραυλικών συστημάτων και αυτοκινούμενων οβιδοβόλων που εξουδετερώθηκαν τους πρώτους έξι μήνες του πολέμου.

Την Τετάρτη η Ουκρανία γιορτάζει την επέτειο της ανεξαρτησίας της.

Το «νεκροταφείο» της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής αποκαλύφθηκε στην πρωτεύουσα, καθώς η χώρα ετοιμάζεται να γιορτάσει τον σχηματισμό της ως ανεξάρτητου κράτους το 1991, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Η ημερομηνία σηματοδοτεί επίσης έξι μήνες από την έναρξη της εισβολής του Πούτιν.

#ΠΟΛΕΜΟΣ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΤΑΝΚΣ #ΡΩΣΙΑ #ΠΑΙΔΙΑ #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/M43yrSI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη