Εκπρόσωπος του Ερντογάν: «Η Τουρκία βάζει τα δικά της συμφέροντα στο επίκεντρο»

Εκπρόσωπος του Ερντογάν: «Η Τουρκία βάζει τα δικά της συμφέροντα στο επίκεντρο»

Συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκία σε εμπρηστικό τόνο - «Κανένα βήμα που θα κάνει η Τουρκία δεν εξαρτάται από τη συναίνεση κάποιου».

«Πιστεύουμε ότι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι ο κοινός σκοπός όλων των κρατών που θέλουν ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή» υποστήριξε σε συνέντευξή σε νορβηγικό μέσο, ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Φαχρετίν Αλτούν, για να δικαιολογήσει τη διάθεση παρέμβασης στο εσωτερικό της Συρίας.

Σε εμπρηστικό, μάλιστα, τόνο ο εκπρόσωπος του Ερντογάν τόνισε ότι: «Στο τέλος της ημέρας, κανένα βήμα που θα κάνει η Τουρκία δεν εξαρτάται από την άδεια ή τη συναίνεση κάποιου».

«Η Τουρκία, υπό την ηγεσία του Ερντογάν βάζει τα δικά της συμφέροντα στο επίκεντρο» συνέχισε.

Όσον αφορά στο ζήτημα της ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, δήλωσε τα εξής: «Προσδοκούμε ότι η Σουηδία και η Φινλανδία θα αποδείξουν ότι βλέπουν την Τουρκία ως σύμμαχο και ότι θα κάνουν ό,τι χρειάζεται».

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΝΑΤΟ #ΔΗΛΩΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/p8nrjgf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη