Η στιγμή που ο Αλεξάντρ Ντουγκίν βλέπει την κόρη του νεκρή -Αντίποινα ζητά η Ρωσία, αρνείται κάθε ανάμειξη η Ουκρανία (βίντεο)

Η στιγμή που ο Αλεξάντρ Ντουγκίν βλέπει την κόρη του νεκρή -Αντίποινα ζητά η Ρωσία, αρνείται κάθε ανάμειξη η Ουκρανία (βίντεο)

Η στιγμή που ο Αλεξάντρ Ντούγκιν αντικρίζει τη νεκρή κόρη του, μετά από έκρηξη στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ενώ επέστρεφε στο σπίτι της. Η Ρωσία κατηγορεί το Κίεβο και ζητά αντίποινα, ενώ η Ουκρανία αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει πώς δεν έχει καμία σχέση με το τραγικό περιστατικό.

Τη ζωή της έχασε η ρωσίδα δημοσιογράφος Ντάρια Ντούγκιν μετά από έκρηξη στο αμάξι της, ενώ οδηγούσε στα περίχωρα της Μόσχας.

Η Ντούγκιν σκοτώθηκε, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο Toyota Land Cruiser που οδηγούσε. Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε η ρωσική επιτροπή ερευνάς σημειώνοντας πως ξεκινά έρευνα για ανθρωποκτονία κι ότι εξετάζονται όλα τα σενάρια.

Η Ντάρια Ντούγκιν ήταν κόρη του υπερεθνικιστή φιλοσόφου Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο οποίος είναι γνωστός και ως «μυαλό» του Πούτιν.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φέρεται να δείχνει τον Ντούγκιν τη στιγμή που φτάνει στο σημείο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου φαίνεται σοκαρισμένος, ενώ στα πλάνα διακρίνονται, επίσης, πυροσβέστες και τμήματα του αυτοκινήτου, που έχουν εκσφενδονιστεί.

Δείτε βίντεο:

{https://twitter.com/NguyenK68421403/status/1561205374358798337?s=20&t=MiMsIlzELrJDj3737Zr0QA}

Αρνείται κάθε ανάμειξη η Ουκρανία

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό εμφανίστηκαν και οι αναφορές για ουκρανικό σχέδιο εξόντωσης του στενού υποστηρικτή του Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο το Κίεβο αρνείται κάθε ανάμειξη στο συμβάν.

Όπως ανέφερε ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι, Μικαΐλο Ποντολιάκ, «η Ουκρανία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό, γιατί δεν είμαστε εγκληματικό κράτος όπως η Ρωσία, ούτε τρομοκρατικό».

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του DPR στο Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, είχε κατηγορήσει τους Ουκρανούς «τρομοκράτες» για την έκρηξη. «Οι τρομοκράτες του ουκρανικού καθεστώτος προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Αλεξάντερ Ντούγκιν και σκότωσαν την κόρη του σε αυτοκίνητο» έγραψε στο Telegram.

#ΑΛΕΞΑΝΤΡ_ΝΤΟΥΓΚΙΝ #ΝΕΚΡΗ #ΚΟΡΗ #ΕΚΡΗΞΗ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΡΩΣΙΑ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yQrk1s7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη