Σάνα Μαρίν: Νέος σάλος με βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας να χορεύει αισθησιακά με άνδρα

Σάνα Μαρίν: Νέος σάλος με βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας να χορεύει αισθησιακά με άνδρα

Μόλις μία ημέρα μετά το βίντεο, που προκάλεσε σάλο, από πάρτι που συμμετείχε η Σάνα Μαρίν, τώρα η πρωθυπουργός της Φινλανδίας καλείται να διαχειριστεί ένα νέο σκάνδαλο που φαίνεται να ξεσπά.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί νέο βίντεο που φαίνεται να δείχνει την παντρεμένη πρωθυπουργό να χορεύει... στενά με έναν άνδρα. Πρόκειται για τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Olavi Uusivirta, σύμφωνα με φινλαδικά μέσα.

Η 36χρονη ηγέτιδα, μία από τις νεότερες αρχηγούς κρατών στον κόσμο, έχει ήδη αναγκαστεί να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι κάνει χρήση ναρκωτικών μετά το βίντεο, που έχει γίνει πλέον viral και την δείχνει να διασκεδάζει σε ένα διαμέρισμα μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όμως την Παρασκευή, η φινλανδική ταμπλόιντ Seiska δημοσίευσε ένα νέο βίντεο της αργότερα το ίδιο βράδυ, που δείχνει την κορυφαία πολιτικό να χορεύει μαζί με έναν άνδρα, ο οποίος έχει κολλήσει το πρόσωπό του στο λαιμό της, καθώς χορεύουν σε ένα κατάμεστο κλαμπ του Ελσίνκι, το Teatteri.

Η Μαρίν αγκαλιάζει τον τραγουδιστή, ενώ το κλαμπ παίζει το ρεφρέν των Black Eyed Peas «I got a feeling that tonight's gonna be a good, good night», όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της New York Post.

Ένας θαμώνας δήλωσε στο πρακτορείο ότι η σοσιαλδημοκράτισσα πρωθυπουργός «χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες». «Συμπεριφερόταν σαν μια ελεύθερη εικοσάρα. Ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι παντρεμένη», δήλωσε ο μάρτυρας στη Seiska, υποστηρίζοντας ότι η Μαρίν διασκέδαζε τουλάχιστον μέχρι τις 5:30 π.μ.

Στο βίντεο που τη δείχνει να χορεύει με τον Olavi Uusivirta, η Marin - η οποία έχει μια τετράχρονη κόρη με τον σύζυγό της Markus Räikkönen - φοράει ξεκάθαρα μια βέρα στο δάχτυλό της.

Η εφημερίδα Seiska παραδέχτηκε ότι δεν είναι σαφές αν ο άνδρας -που κατά διαστήματα είχε το χέρι του στο κάτω μέρος της πλάτης της πρωθυπουργού- τη φίλησε στο λαιμό ή απλώς της ψιθύριζε στο αυτί.

#ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ #ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΧΟΡΟΣ #ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oQwR6LP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη