Ο Τζέισον Μομόα έγινε...αεροσυνοδός

Ο Τζέισον Μομόα έγινε...αεροσυνοδός

Ο Τζέισον Μομόα έγινε αεροσυνοδός της Hawaiian Airlines για να γιορτάσει τη συνεργασία του αερομεταφορέα με την εταιρεία εμφιαλωμένου νερού Mananalu της οποίας είναι ιδιοκτήτης και κατέγραψε τα πάντα σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Προς έκπληξη των επιβατών, ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια πτήσης σέρβιρε το νερό που είναι γνωστό για την ανακυκλώσιμη συσκευασία του - και μάλιστα έκανε ειδική ανακοίνωση μέσω της ενδοεπικοινωνίας.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι η ιδέα για την εταιρεία εμφιαλωμένου νερού γεννήθηκε σε μια πτήση όταν σκέφτηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος κατανάλωσης νερού από ένα μικρό πλαστικό μπουκάλι μιας χρήσης και άρχισε να αναζητά λύση φτιάχνοντας μια απεριόριστα ανακυκλώσιμη έκδοση.

«Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αλουμίνιο;» αναφέρει στο βίντεο. «Υπάρχουν ανθρακούχο νερό, μπύρα, σόδα, αναψυκτικά. Γιατί πρέπει να έχω αυτή τη μικρή συσκευασία νερού;».

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της εταιρείας με την πώληση κάθε συσκευασίας από αλουμίνιο αφαιρείται επίσης το ισοδύναμο ενός πλαστικού μπουκαλιού νερού από τον ωκεανό.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Μομόα πρόσθεσε, «...είναι τιμή που η Hawaiian Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που συνεργάζεται με τη Mananalu. Φέτος απομακρύναμε 3 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια από τον ωκεανό. Μην σταματάτε να ταράζετε τα νερά για να σώσετε τον όμορφο πλανήτη μας».

#ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ #ΤΖΕΙΣΟΝ_ΜΟΜΟΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MVpRJux
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη