Άγιος Κωνσταντίνος: «Στις γειτονιές της Σμύρνης» ταξίδεψαν τους κατοίκους ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Αφεντούλα Ραζέλη


«Στις γειτονιές της Σμύρνης», με παραδοσιακά σμυρνέικα και ρεμπέτικα τραγούδια, ταξίδεψαν τους κατοίκους του Αγίου Κωνσταντίνου και της ευρύτερης περιοχής ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Αφεντούλα Ραζέλη, το βράδυ της Παρασκευής 5 Αυγούστου 2022, στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Καμένων Βούρλων. 


Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας αυθεντικός τραγουδιστής, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, μία γνήσια λαϊκή φωνή που ξεχωρίζει, τραγούδησε ρεμπέτικα τραγούδια.


Η Αφεντούλα Ραζέλη είναι από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της και επισκέφθηκε για τέταρτη φορά τον Άγιο Κωνσταντίνο για να ταξιδέψει με τη μαγευτική φωνή της το κοινό με σμυρνέικα ακούσματα.


Στο πλευρό τους και ο εξαιρετικά ταλαντούχος, Νίκος Νταλάκας – Φακίτσας.


Στην παρέα τους επίσης ο Δημήτρης Κρανίδας στο ούτι, το μπουζούκι και το τραγούδι, ο Μιχάλης Δανιάς στο βιολί, ο Αργύρης Νικολάου στην κιθάρα, ο Νίκος Μουργελάς στο κανονάκι και στην αφήγηση η Κάλια Ασημακοπούλου και η Ελένη Καραχάλιου.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης, η ιστορική ομάδα του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου δώρισε στον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, Γιάννη Συκιώτη, την πρώτη κάρτα μέλους και μια φανέλα του Συλλόγου για την στήριξή του.


Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

https://www.youtube.com/watch?v=9i7DhAFu8j8




















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη