Ληστές για...κλάματα: «Μπούκαραν» στο πρακτορείο, πήραν την είσπραξη του τζόκερ, αλλά τους «τσάκωσαν» στο επόμενο τετράγωνο

Ληστές για...κλάματα: «Μπούκαραν» στο πρακτορείο, πήραν την είσπραξη του τζόκερ, αλλά τους «τσάκωσαν» στο επόμενο τετράγωνο

Το δίδυμο των ληστών που «βούτηξε» την είσπραξη των 2.8000 ευρώ από το τζόκερ εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά και συνελήφθη. 

Μόλις λίγα μέτρα κατάφερε να κάνει ο δράστης ληστείας σε πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 25χρονος εισέβαλε σε πρακτορείο στην οδό Θεοτοκά, απέναντι από την ΧΑΝΘ, και με την απειλή όπλου αφαίρεσε 2.800 ευρώ.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα και με συνεργό του μια 20χρονη γυναίκα, επιχείρησαν να διαφύγουν.

Τελικά όμως εντοπίστηκαν λίγα μέτρα πιο μακριά, κοντά στην Δημητρίου Γούναρη και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο.

#ΛΗΣΤΕΙΑ #ΤΖΟΚΕΡ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΙΣΠΡΑΞΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/69o4Vte
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη