Φτάνει στην ολοκλήρωσή του το μετρό Θεσσαλονίκης - Βίντεο από τα δρομολόγια των συρμών χωρίς οδηγό

Φτάνει στην ολοκλήρωσή του το μετρό Θεσσαλονίκης - Βίντεο από τα δρομολόγια των συρμών χωρίς οδηγό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δοκιμές των συρμών στο μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο μετά από πολυετείς καθυστερήσεις αναμένεται να υποδεχθεί τους επιβάτες της συμπρωτεύουσας τον Δεκέμβριο του 2023.

Πολλοί από τους βασικούς οδικούς άξονες της συμπρωτεύουσας έχουν αρχίσει να αποκτούν ξανά τη μορφή που είχαν πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για το μετρό αφού αρκετά από τα εργοτάξια που είχαν «στηθεί» για την κατασκευή των σταθμών έχουν απομακρυνθεί.

Νέα videos που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναρτήθηκαν σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μας δείχνουν ότι οι δοκιμές των νέων και υπερσύγχρονων αυτόματων συρμών που θα κινούνται στις γραμμές του Μετρό της συμπρωτεύουσας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα όταν έρθει η στιγμή που το έργο θα παραδοθεί για χρήση στο κοινό.

Οι 18 αυτόματοι συρμοί χωρίς οδηγό που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του κοινού συγκαταλέγονται πραγματικά μεταξύ των πιο σύγχρονων του είδους, Έχουν πλήρη κλιματισμό ενώ στις αποβάθρες θα υπάρχουν αυτόματες θύρες, οι οποίες θα συμβάλλουν σημαντικά στην ασφάλεια του επιβατικού κοινού. Υπολογίζεται πως περισσότεροι από 300.000 επιβάτες θα χρησιμοποιούν καθημερινά τους συρμούς, κάτι που θα μειώσει τον αριθμό των IX αυτοκινήτων που κυκλοφορούν καθημερινά κατά 57.000 οχήματα.

Δείτε το βίντεο 

@mgiant1969 Δυο Συρμοί #metro #metrothessalonikis #attikometro ♬ πρωτότυπος ήχος - Mountainous Giant Ορεινός Γίγαν
#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΒΙΝΤΕΟ #TIK_TOK #ΜΕΤΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mMNYSXy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη