Εξαγοράζει μεγάλο όμιλο σούπερ μάρκετ ο «ΚΡΗΤΙΚΟΣ»

Εξαγοράζει μεγάλο όμιλο σούπερ μάρκετ ο «ΚΡΗΤΙΚΟΣ»

Πρόκειται για μία κίνηση που φέρνει τον «Κρητικό» ένα βήμα πιο ψηλά στην κατάταξη των αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Την εξαγορά του ομίλου σούπερ μάρκετ «Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες Α.Ε.» ανακοίνωσε η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ενισχύοντας σημαντικά την παρουσία της σε Βόρεια Ελλάδα και Κρήτη και εντάσσοντας στο δυναμικό της, τα 52 εταιρικά καταστήματα του ομίλου, αλλά και τη διαχείριση των εμπορικών σημάτων Ελληνικά Μάρκετ, Πρόοδος Μάρκετ, Ήλιος Μάρκετ και Γρήγορα, μαζί με το ευρύτατο δίκτυο των 300 καταστημάτων τους.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης, η εταιρεία στοχεύει την παρουσία της σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας και την κάλυψη των αναγκών των νοικοκυριών ακόμη και σε απομακρυσμένα χωριά.

«Κάνοντας έτσι πράξη την υπόσχεση "κάθε μέρα δίπλα σας" και το όραμά της εταιρείας να νοιάζεται καθημερινά και να στηρίζει την τοπική αγορά, τους τοπικούς προμηθευτές, πελάτες και εργαζόμενους και, εν τέλει, τις τοπικές κοινωνίες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.

 

#ΚΡΗΤΙΚΟΣ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ #ΣΟΥΠΕΡ_ΜΑΡΚΕΤ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XntLfq1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη