«Don't do it Putin»: Ο Γιούρι Γκέλερ έτοιμος να σταματήσει τον Γ΄ ΠΠ, θα χρησιμοποιήσει το «τελευταίο μόριο» του μυαλού του (βίντεο)

«Don't do it Putin»: Ο Γιούρι Γκέλερ έτοιμος να σταματήσει τον Γ΄ ΠΠ, θα χρησιμοποιήσει το «τελευταίο μόριο» του μυαλού του (βίντεο)

Ο άνδρας που μας «έμαθε» να λυγίζουμε τα κουτάλια μέσα από τους τηλεπτικούς δέκτες μας επιστρέφει δυναμικά... με πολύ πιο μεγαλεπήβολους στόχους.

Αποφασισμένος να παρέμβει προκειμένου να βοηθήσει την ανθρωπότητα να αποφύγει έναν τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εμφανίζεται ο ταχυδακτυλουργός Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος μάλιστα σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter προειδοποιεί τον ίδιο τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Βρετανο-Ισραληνινός... πνευματιστής, που έγινε γνωστός για τα κουτάλια που λυγίζει με το μυαλό του, ανέβασε στον λογαριασμό ένα βίντεο με τον ίδιο να καλεί τον Πούτιν να μιλήσουν για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου.

«Έχω μια προειδοποίηση για σένα Πούτιν», ήταν το μήνυμα που έστειλε στον Ρώσο πρόεδρο.

Νωρίτερα ο Γκέλερ είχε δημοσιεύσει μια επιστολή στον Πούτιν που έγραφε:

«Θα χρησιμοποιήσω το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να σε αποτρέψω να εξαπολύσεις πυρηνική επίθεση».

#ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ_ΠΟΛΕΜΟΣ #ΠΟΥΤΙΝ #ΠΥΡΗΝΙΚΑ #ΓΚΕΛΕΡ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/je5AfGL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη