Νέο βίντεο με την Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει προκλητικά με γνωστή influencer (βίντεο)

Νέο βίντεο με την Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει προκλητικά με γνωστή influencer (βίντεο)

Νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, να χορεύει προκλητικά με την influencer, Sabina Särkkä, 33 ετών.

 

Το βίντεο δείχνει την 36χρονη Μαρίν να χορεύει κολλητά με το λαμπερό πρώην μοντέλο στο κλαμπ που διασκέδαζε. 

Η Sabina Särkkä, πρώην μοντέλο που εκπροσώπησε τη Φινλανδία στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 2012, έχει εμφανιστεί σε πολλά σόου στην τηλεόραση και πλέον είναι influencer με 90.000 ακολούθους στο Instagram.

Μάλιστα, σε ένα insta story πριν από έξι μέρες αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύζυγό της Ossi Kivimäki. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ελλάδα το 2019 και πέρυσι είχαν μιλήσει για τα σχέδιά τους να φύγουν από το Ελσίνκι και να μετατρέψουν μια καλύβα 100 ετών στο «σπίτι των ονείρων τους».

Το βίντεο τραβήχτηκε στην κατάμεστη πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου η Μαρίν βιντεοσκοπήθηκε επίσης να χορεύει στενά με τον Φινλανδό τραγουδιστή Olavi Uusivirta, 38 ετών, ο οποίος στη συνέχεια αναγκάστηκε να διαψεύσει ότι έχουν σχέση.

 

#ΦΙΛΑΝΔΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΧΟΡΟΣ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/StP8RQq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη