Ρώσος τουρίστας ποζάρει με φόντο πυραυλικό σύστημα S-400

Ρώσος τουρίστας ποζάρει με φόντο πυραυλικό σύστημα S-400

Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας έσπευσε να ευχαριστήσει τους Ρώσους τουρίστες που δρουν άθελά τους ως... κατάσκοποι για το Κίεβο!

 

Το Κίεβο ευχαριστεί τους Ρώσους τουρίστες καθώς ένας από αυτούς τους βοήθησε άθελά του, στον προσδιορισμό της θέσης ενός σημαντικού συστήματος αεράμυνας του Πούτιν στην χερσόνησο.

«Ίσως παραείμαστε αυστηροί με τους Ρώσους τουρίστες. Αυτός ο άνδρας υπήρξε πολύ εξυπηρετικός», έγραψε εχθές το ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας σε ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter. To μήνυμα συνοδευόταν από τη φωτογραφία ενός ηλικιωμένου άνδρα με μαγιό, ο οποίος ποζάρει σε μια παραλία με φόντο ένα ρωσικό πυραυλικό σύστημα S-400.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης VKontakte - κάτι αντίστοιχο του Facebook στη Ρωσία - το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με δεδομένα γεωγραφικής θέσης.

Έτσι εντόπισαν πιο εύκολα το S-400, ένα από τα πιο εξελιγμένα οπλικά συστήματα της Ρωσίας, σε μια αλυκή κοντά στην πόλη Γιεβπατορίγια.

{https://twitter.com/DefenceU/status/1561651568235143169}  

#ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ #ΡΩΣΙΑ #ΠΥΡΑΥΛΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KbaQrt5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη