Η ανατριχιαστική στιγμή που υπερπολυτελές γιοτ «βουλιάζει» σε φουρτούνα, «μάχη» για τους επιβάτες (Βίντεο)

Η ανατριχιαστική στιγμή που υπερπολυτελές γιοτ «βουλιάζει» σε φουρτούνα, «μάχη» για τους επιβάτες (Βίντεο)

Σοκάρουν τα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική ακτοφυλακή όπου ένα υπερπολυτελές γιοτ βυθίζεται στα ανοικτά των ακτών της Ιταλίας, κοντά στον Κρότονα.

Ανατριχιαστικές στιγμές εκτιλήχθηκαν στα ανοικτά των ακτών τη Ιταλίας όταν ένα γιοτ μεγάλων διαστάσεων ξεκίνησε να βουλι΄άζει στην «ανταριασμένη» θάλασσα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η  ακτοφυλακή ότι συντόνιζε τις επιχειρήσεις διάσωσης των επιβατών και του πληρώματος του 40μετρου γιοτ, το οποίο βυθίστηκε εννέα μίλια (14,5 χλμ.) στην ανοικτή θάλασσα από τη μαρίνα του Καταντζάρο. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα , οι τέσσερις πρώτοι επιβάτες και ένα μέλος του πληρώματος διασώθηκαν από περιπολικό σκάφος και μεταφέρθηκαν στη Μαρίνα του Καταντζάρο.

Στη συνέχεια έφτασε ένα ρυμουλκό και έσωσε τα άλλα τέσσερα μέλη του πληρώματος.

Ωστόσο, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες σήμαιναν ότι το γιοτ δεν μπορούσε να ρυμουλκηθεί σε λιμάνι στο Crotone με αποτέλεσμα να βυθιστεί. 

Δείτε την ανατριχιαστική στιγμή 

{https://twitter.com/euronews/status/1561975094771056640}

#ΓΙΟΤ #ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ #ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ #ΜΑΧΗ #ΕΠΙΒΑΤΕΣ #ΙΤΑΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5CPQLb8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη