Netflix: Πότε θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του «Knives Out»

Netflix: Πότε θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του «Knives Out»

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία που κυκλοφορήσει το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας Knives Out, που γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ και μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών.

 

Το Glass Onion: A Knives Out Myster, όπως είναι ο τίτλος της δεύτερης ταινίας, θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που το ήθελαν να κυκλοφορεί γύρω στις γιορτές.

{https://www.youtube.com/watch?v=TUocIp0_6ZI}

Η πρώτη ταινία Knives Out κυκλοφόρησε στο Netflix το 2018 γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office με έσοδα που ξεπερνούν τα 311 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που οδήγησε τον «γίγαντα» του streaming να δώσει το πράσινο φως -και 469 εκατομμύρια δολάρια- για δύο ακόμα σίκουελ. Επίσης, η αρχική ταινία χάρισε στον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον μια υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ και BAFTA.

Το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, υπήρξε μια από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σινεμά πριν ο κόσμος αλλάξει για πάντα και δεν υπήρχε καμμιά αμφιβολία ότι ο ιδιοφυής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλάνκ του Ντάνιελ Κρεγκ θα αποτελούσε τον πρωταγωνιστή μιας σειράς ταινιών τα επόμενα χρόνια. Το τέλος της πανδημίας βρήκε το «Knives Out» κερδισμένο: το Netflix -ενώ τα διεκδικούσαν τόσο η Apple όσο και η Amazon- χρηματοδότησε τα 2 sequel της ταινίας για το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει φυσικά στο ρόλο ενός πολυ πιο κουλ Ηρακλή Πουαρό.

 

#NETFLIX #ΤΑΙΝΙΑ #ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KJ98YcD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη