Βρετανίδα έκανε παιδί με κιτ γονιμοποίησης από το διαδίκτυο και δωρητή σπέρματος που βρήκε online

Βρετανίδα έκανε παιδί με κιτ γονιμοποίησης από το διαδίκτυο και δωρητή σπέρματος που βρήκε online

Μια νεαρή κοπέλα από το νότιο Λονδίνο έγινε μαμά μέσω σπερματέγχυσης, που έκανε με ένα «κιτ τεχνητής γονιμοποίησης» 30 δολαρίων που αγόρασε μέσα από το διαδίκτυο.

Μια 24χρονη single στο Λονδίνο αποφάσισε να γίνει μητέρα και πραγματοποίησε την επιθυμία της μέσω σπερματέγχυσης που έκανε με ένα «κιτ τεχνητής γονιμοποίησης» 30 δολαρίων και σπέρμα δότη που βρήκε online. 

Η Μπέιλι Ένις έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2021 και γέννησε τον μικρό Λορέντζο στις 2 Ιουλίου.

Κόντρα στις επικρίσεις γιατρών και ειδικών, η ίδια δηλώνει πως «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη» με την απόφασή της να αποκτήσει με αυτόν τον τρόπο το μωρό της. «Κάνοντας το μωρό μόνη μου είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Το να είμαι μαμά είναι υπέροχο και νιώθω ευτυχής που αποφάσισα να το κάνω μόνη» υποστηρίζει.

Η Ένις καταγράφει τη νέα της οικογενειακή ζωή στο TikTok, δημοσιεύοντας σχεδόν καθημερινά αξιολάτρευτα βίντεο με τον γιο της. «Η καλύτερη επιλογή που έγινε ποτέ», έγραψε στη λεζάντα του κλιπ της, ενώ κρατούσε αγκαλιά τον γιο της.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, αντεπιτέθηκε στους γιατρούς που την έκριναν επειδή έμεινε έγκυος μέσω δωρεάς σπέρματος ως ανύπαντρη γυναίκα.

Η Ένις δήλωσε ότι χρησιμοποίησε έναν ιστότοπο για δωρητές σπέρματος για να βρει προφίλ υγιών ανδρών που είχαν εμπειρία με τη δωρεά σπέρματος. Μόλις βρήκε τον... τέλειο, η φοιτήτρια νομικής απέκτησε στη συνέχεια το σετ γονιμοποίησης μέσω διαδικτύου από έναν ειδικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών.

]Το να αποκτήσω ένα μωρό μόνη μου είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε πρόσφατα η Ένις στη Sun. «Έφτασα στη συνειδητοποίηση ότι δεν ήθελα να είμαι σε σχέση για να αποκτήσω ένα μωρό», συνέχισε η Λονδρέζα. «Ήξερα ότι μπορούσα να το κάνω μόνη μου».

Εξήγησε ότι αφού βρήκε το κατάλληλο άτομο, του έστειλε μήνυμα για να συναντηθούν για καφέ πριν συμφωνήσει να κάνει τη γονιμοποίηση.

@the.ennis.family We gonna go on so many adventures? #hiking #baby #fyp ♬ original sound - Colin Riggy Rigg

 

 

#ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ #ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ #ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ #ΔΩΡΗΤΗΣ #ΣΠΕΡΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/xopJiNl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη