Πρεμιέρα το Σεπτέμβριο για «The Rings of Power» με ελληνική μεταγλώττιση

Πρεμιέρα το Σεπτέμβριο για «The Rings of Power» με ελληνική μεταγλώττιση

Στις 2 Σεπτεμβρίου, η πρώτη σεζόν της νέας prequel, spinoff σειράς του Amazon, Τhe Lord of the Rings: The Rings of Power θα είναι διαθέσιμη στο Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

H σειρά αποτελείται από 8 εβδομαδιαία επεισόδια. Το φινάλε της πρώτης σεζόν θα προβληθεί στις 14 Οκτωβρίου. Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία. Η πολυαναμενόμενη σειρά Lord of the Rings: The Rings of Power, εκτός από ελληνικούς υπότιτλους, θα έχει και ελληνική μεταγλώττιση.

Η επερχόμενη spinoff σειρά βασίζεται στο σύμπαν του Τόλκιν και η ιστορία εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, μεταφέροντας τους θεατές στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης και ξετυλίγοντας πολλαπλές ιστορίες.

Αυτό σημαίνει ότι οι μη μυημένοι θεατές στον φανταστικό κόσμο του Τόλκιν, δεν χρειάζεται να κάνουν... ιδιαίτερα μαθήματα ώστε να παρακολουθήσουν τη σειρά.

Η ιστορία θα ξεκινήσει με μια εποχή σχετικής ειρήνης ακολουθώντας οικείους αλλά και άγνωστους χαρακτήρες οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη μακρόχρονη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη.

«Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Όρεων της Ομίχλης, στα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των Ξωτικών στο Λίντον, κι από το μαγευτικό βασίλειο του Νούμενορ, στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα Βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν μία κληρονομιά που θα ζει για πολλά χρόνια αφού θα έχουν φύγει», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της σειράς.

{https://www.youtube.com/watch?v=x8UAUAuKNcU}

#LORD_OF_THE_RINGS #ΣΕΙΡΑ #ΠΡΕΜΙΕΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OCcWfve
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη