Το βιβλιοχαρτοπωλείο SOFIANOS PEN&PAPER κοντά στην ομάδα της Λαμίας!

Τα βιβλιοχαρτοπωλεία SOFIANOS PEN&PAPER και ο ιδιοκτήτης Νίκος Σοφιανός, στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα στην ομάδα της Λαμίας τη φετινή χρονιά!!

Τα βιβλιοχαρτοπωλεία SOFIANOS PEN&PAPER στη Λαμία, Λεωνίδου 4, δραστηριοποιούνται στο χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης, χαρτικών ειδών, βιβλίων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και αναλώσιμων Η/Υ, τα τελευταία 25 χρόνια.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, αναζητούν καθημερινά τις καλύτερες και πιο ενημερωμένες λύσεις για τις προσδοκίες των πελατών τους. Με επαγγελματική ηθική, ειλικρίνεια και διαφάνεια απέναντι στο προσωπικό, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες, έχουν διασφαλίσει σχέσεις αξιοπιστίας, με στόχο πάντα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο κατάστημα υπάρχουν αμέτρητες, εντυπωσιακές σχολικές τσάντες για όλες τις ηλικίες με επώνυμα brand να φιγουράρουν (Polo,NoFear, Santoro,HarryPotter,PaulFrank, κ.α.) σε πολύ προσιτές τιμές, ικανοποιώντας και τους πιο…απαιτητικούς μικρούς και μεγάλους του επισκέπτες!

Κασετίνες, δοχεία φαγητού και σχολικός εξοπλισμός με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Πείτε αντίο στα μονότονα τετράδια, μολύβια και στυλό κι επιλέξτε ανάμεσα στα πιο περίτεχνα σχέδια και μοναδικά χρώματα!

Το καταρτισμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να βρείτε ό,τι χρειάζεστε και να επιλέξετε τα κατάλληλα σχολικά βοηθήματα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με την γνωστή φιλικότητα και ζεστασιά που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια.

Και φυσικά, για όσους θέλουν να γίνουν όλα από τον καναπέ του σπιτιού τους, με ένα κλικ στο www.pen-paper.gr έρχονται στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά εντός Λαμίας!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη