Ο Τζον Μπογιέγκα από το Star Wars θέλει να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ

Ο Τζον Μπογιέγκα από το Star Wars θέλει να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ

Ο Τζον Μπογιέγκα από το Star Wars επιθυμεί να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ.

 

Ο Άγγλος ηθοποιός δείχνει έτοιμος να αφήσει τα φωτόσπαθα του Πολέμου των Άστρων για τις Άστον Μάρτιν του 007, αφού ο ίδιος τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε ο ρόλος του Μποντ αν δεχόταν πρόταση για να τον υποδυθεί.

Για την ώρα είναι μεταξύ των ονομάτων που φημολογείται ότι εξετάζονται για να αναλάβουν τον ρόλο μετά την ταινία του 2021 «No Time To Die», την τελευταία στην οποία τον εμβληματικό κατάσκοπο 007 ενσάρκωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ. Άλλοι ηθοποιοί που φημολογείται ότι θεωρούνται υποψήφιοι είναι οι Τομ Χάρντι, Ίντρις Έλμπα και Τζέιμι Ντόρναν.

Σε νέα συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Men's Health, ο 30χρονος Τζον Μπογιέγκα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον ρόλο χωρίς να αποσαφηνίσει αν τον έχουν προσεγγίσει οι παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς. «Αλλά ξέρετε αν μου τηλεφωνήσουν, θα είμαι εκεί» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης απάντησε στις φήμες ότι είναι πλέον μέλος του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel. «Θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα... Θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε πρωτότυπες ανεξάρτητες ταινίες που έρχονται με νέες, φρέσκες ιδέες, γιατί ξέρω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να φτάσεις τον Iron Man σε αυτό το σύμπαν» ανέφερε.

#ΤΖΕΙΜΣ_ΜΠΟΝΤ #ΤΑΙΝΙΑ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/f749YFW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη