Λαμία: Tον Πανουργιά Παπαϊωάννου θέλουν για Δήμαρχο οι πολίτες - Σαρωτικό το προβάδισμα

Tον Πανουργιά Παπαϊωάννου θέλουν για Δήμαρχο οι πολίτες.

Στο ερωτηματολόγιο που τέθηκε στους πολίτες από το kaliterilamia.gr (δείτε εδώ) για το ποιον κατά την γνώμη τους θέλουν δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές η συντριπτική πλειοψηφία διάλεξε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου

Το μεγάλο ποσοστό που συγκεντρώνει δείχνει ότι οι πολίτες βλέπουν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θέλει να αλλάξει ριζικά την εικόνα της Λαμίας.

Στη δεύτερη θέση των αποτελεσμάτων βρίσκεται ο ιατρός Παναγιώτης Ιακωβής και στην τρίτη θέση ο νυν δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος.

Για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δείτε παρακάτω:

Το Νομικό Τμήμα του kaliterilamia.gr σας ενημερώνει ότι το ερωτηματολόγιο που τέθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 3603/2007 (ΦΕΚ 188/Α/ 8-8-2007) δεν υπάγεται στις δημοσκοπήσεις.

Για κάθε έννομο συμφέρον του κάθε πολίτη τα αποτελέσματα των ερωτήσεων θα ανακοινώνονται προσωπικά στον κάθε χρήστη με ηλεκτρονική μορφή αρχείου (είτε με email, είτε με messenger, viber κτλπ.)

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη