Ντε Βινσέντι: Αν στο τέλος έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα αυτή θα ήταν η Λαμία, αλλά σίγουρα είναι δίκαιο (video)

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στη μικτή ζώνη, με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να έχει ακόμα αναμνήσεις από την πόλη, την ομάδα, αλλά και τα πρόσωπα, αφού όπως είπε ένιωθε σαν να μην πέρασε μία μέρα αντικρίζοντας και πάλι δημοσιογράφους που γνώρισε στην πόλη στο παρελθόν.

Ο Τόμας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στα όσα πέρασε εδώ και στην αγωνία που ένιωθε για την επιστροφή αυτή. Ευχαρίστησε τον κόσμο για το θερμό του χειροκρότημα, ενώ ανέφερε ότι όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν είχε γίνει κάποια κρούση για να ξαναγυρίσει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Βινσέντι:

Για τη θερμή υποδοχή: «Ήρθα στα Γιάννενα μετά από 8 χρόνια, ήταν ιδιαίτερο το ματς για εμένα με πολλά συναισθήματα. Από τον δρόμο που ερχόμασταν βλέποντας την πόλη από μακριά η καρδιά μου άρχισε να χτυπά, γιατί εδώ ήρθα μικρός και γύρισα πατέρας. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα. Ο κόσμος δεν ξεχνάει ούτε εγώ τους ξεχνάω, ήταν ιδιαίτερο για εμένα».

Για το ζεστό χειροκρότημα και αν ήθελε να γυρίσει στον ΠΑΣ: «Κανένας δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να γυρίσω ποτέ. Ούτε τώρα ούτε πριν. Καταλαβαίνω έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτή η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί εδώ μεγάλωσα, ήρθα από μικρός και η πόλη με αγκάλιασε».

Για το εάν θα επέστρεφε αν του γινόταν πρόταση: «Θα το σκεφτόμουν. Αλλά από όταν έφυγα αυτό δεν έγινε ποτέ».

Για το εάν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα του αγώνα: «Ναι και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Νομίζω πώς εμείς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δυο καθαρές ευκαιρίες, αν στο τέλος έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα αυτή θα ήταν η Λαμία, αλλά σίγουρα είναι δίκαιο».

Για το εάν ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα σήμερα γι’ αυτόν: «Σε κάποιους δεν θα αρέσει αυτό που θα πω, αλλά ήρθα εδώ να κερδίσω, προσπάθησα να βάλω γκολ, δεν θα το πανηγύριζα εννοείται. Τώρα παίζω στη Λαμία, σέβομαι τις δύο ομάδες, αλλά η Λαμία μου άνοιξε πόρτες να γυρίσω στην Ελλάδα, είμαι χαρούμενος και σέβομαι τη φανέλα».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Αυτήν την εβδομάδα το σκεφτόμουν συνέχεια. Ήξερα ότι θα μιλούσα και είχα 1000 πράγματα να πω, αλλά θα φύγω από εδώ και πάλι θα πω ότι κάτι δεν είπα. Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, αυτή η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θέλω το καλύτερο για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη δική μου».

Για το εάν είναι πιο δύσκολο το ποδόσφαιρο ή το να είναι μπαμπάς: «Το ποδόσφαιρο, γιατί η γυναίκα μου έχει κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα, είναι μία τέλεια γυναίκα και είμαι πολύ χαρούμενος, μου άλλαξε τη ζωή».

Για τον τραυματισμό του Κόντε: «Όχι μόνο για τον Κόντε, αλλά για κάθε παίκτη που το περνάει είναι δύσκολο, είχα τα τελευταία χρόνια κι εγώ τραυματισμούς αλλά αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. Ελπίζω να γίνει καλά, σύντομα να γυρίσει γιατί η ομάδα τον χρειάζεται, είναι ο πιο σημαντικός παίκτης. Ελπίζω το καλύτερο. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και καλός άνθρωπος, μακάρι να γυρίσει, δεν ξέρω ακόμη τι έχει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Ντε Βινσέντι, Λιάσου και Φέστα

super-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη