Τρομερή ψαριά στην Εύβοια: Έπιασαν καλαμάρια 15 κιλών (εικόνες)

Τρομερή ψαριά στην Εύβοια: Έπιασαν καλαμάρια 15 κιλών (εικόνες)

Με γεμάτα δίχτυα επέστρεψαν από το ψάρεμα πέντε ψαρ΄άδες στην Εύβοια, όχι γιατί έπιασαν δεκάδες ψάρια, αλλά γιατί κατάφεραν να ψαρέψουν δύο καλαμάρια «γίγας» βάρους 15 κιλών το ένα.

Όπως ήταν λογικό, όταν οι πέντε ψαράδες, ανάμεσά τους μια γυναίκα, βγήκαν στην στεριά, έκαναν την εμφάνισή τους και τα κινητά για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Κάτοικοι αλλά και επισκέπτες στην ακτή Μπούρος-Άγαλμα στην Κάρυστο, δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους μόλις είδαν τα τεράστια καλαμάρια.

Μιλώνστας στο evima.gr, περιέγραψαν πώς κατάφεραν να βγάλουν στην στεριά τα δύο καλαμάρια. 

«Πιάσαμε δυο καλαμάρια, το καθένα 15 κιλών, με τα χέρια στην επιφάνεια και πολύ κοντά στην Ακτή Μπούρος-Άγαλμα. Πέντε άτομα βούτηξαν μέσα και αλλά πέντε έξω. Αυτοί που ήταν μέσα τα έσπρωχναν προς τα έξω και αυτοί που ήταν έξω τα έπιασαν με τα χέρια, αφού τα είχαν βγάλει ως έξω στην άμμο», δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες:

kalamaria 1

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 18 152959

kalmaria

#ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ #ΕΥΒΟΙΑ #ΨΑΡΕΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Vpsjdc4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη