Αυλαία με Εσθονία σήμερα για Εθνική στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ 2022, η ώρα και το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα

Αυλαία με Εσθονία σήμερα για Εθνική στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ 2022, η ώρα και το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα

Τον τελευταίο αγώνα της στο Μιλάνο, στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ 2022, δίνει σήμερα η Εθνική Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κοντραριστεί με την Εσθονία, στις 18:00, χωρίς ουσιαστικά να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον από το παιχνίδι καθώς έχει «καπαρώσει» την πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

Οι Έλληνες διεθνείς ξεπέρασαν κατά σειρά τα εμπόδια των Κροατίας, Ιταλίας, Μεγάλης Βρετανίας και Ουκρανίας και... απομένει η νίκη επί της Εσθονίας προκειμένου να ολοκληρώσουν αήττητοι τη φάση των ομίλων.

Ακόμη και με ήττα η εθνική θα είναι πρώτη του 3ου ομίλου, αλλά αυτή η λέξη μοιάζει να μην υπάρχει στο μυαλό των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, όπως είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ακολουθεί το ταξίδι από το Μιλάνο στο Βερολίνο και ο νοκ άουτ αγώνας με την 4η ομάδα του 4ου ομίλου, την ερχόμενη Κυριακή (11/9), για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ως προς το ποια θα είναι η αντίπαλός τους στη φάση των «16» θα πρέπει οι διεθνείς να περιμένουν την έκβαση των αγώνων της Φινλανδίας με την Ολλανδία και της Τσεχίας με το Ισραήλ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ1).

#ΕΘΝΙΚΗ_ΕΛΛΑΔΑΣ #ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ_2022 #ΕΣΘΟΝΙΑ #ΑΓΩΝΑΣ #ΩΡΑ #ΚΑΝΑΛΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TSPVG3R
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη