Βόλος: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η 23χρονη ΑμΕΑ που κατήγγειλε βιασμό από τον θείο της

Βόλος: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η 23χρονη ΑμΕΑ που κατήγγειλε βιασμό από τον θείο της

Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε η 23χρονη κοπέλα ΑμΕΑ, η οποία κατήγγειλε ότι έχει βιαστεί από τον θείο της και η μητέρα της την έδιωξε από το σπίτι τους, στον Βόλο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesianews, η κοπέλα κατανάλωσε χάπια, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς έγινε αντιληπτή από τη νονά της που την φιλοξενούσε και η οποία κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, που την διακόμισε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται υπό παρακολούθηση.

«Με βίασε δύο φορές»

Η 23χρονη εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με την 65χρονη νονά της και κλήθηκε να καταθέσει για το περιστατικό της Κυριακής, που η μητέρα της, μετά από επεισόδιο που είχαν, την έδιωξε από το σπίτι και κατέληξε να περάσει τη νύχτα στα τραπεζοκαθίσματα καφετέριας στην παραλία του Βόλου.

Η νεαρή κατέθεσε στο Δικαστήριο, ότι ο 40χρονος θείος της, στο σπίτι του οποίου μένουν με τη μητέρα και τη μικρότερη αδελφή της και περνούν το καλοκαίρι, επειδή δεν έχουν χρήματα, την βίασε και πέρυσι το καλοκαίρι περισσότερες από δύο φορές, αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα, λίγες μέρες πριν μαλώσει με την μητέρα της και την διώξει από το σπίτι.

Τόσο η 50χρονη μητέρα όσο και η μικρότερη αδελφή της, φάνηκε να γνωρίζουν για τη σχέση της 23χρονης με τον αδελφό της γυναίκας και θείο της κοπέλας.

Η μητέρα κατέθεσε ότι είχε καταγγείλει τον αδελφό της σε Αστυνομικό Τμήμα των Τρικάλων, τον Νοέμβριο του 2021, αλλά δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο για βιασμό.

Εννέα μήνες στη φυλακή η μητέρα

Όταν ο πρόεδρος του Δικαστηρίου ρώτησε τη μάνα για ποιον λόγο –ενώ γνώριζε πως ο αδελφός της βίαζε την κόρη της =– αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι του στον Βόλο, δεν απάντησε και είπε πως στο αστυνομικό τμήμα περιοχής των Τρικάλων δεν έγινε καμία καταγγελία για τον βιασμό της, πέρυσι τον Νοέμβριο.

Όταν η νεαρή ρωτήθηκε που την πήγε ο θείος της όταν την παρέλαβε από την Αστυνομία, τη Δευτέρα, απάντησε ότι την πήγε στην γιαγιά της, όπου εκεί αποφάσισε να μείνει και ο ίδιος.

Τελικά το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε τη μητέρα της κοπέλας σε φυλάκιση εννέα μηνών με αναστολή για εξύβριση και έκθεση της κόρης της σε κίνδυνο, διότι πρόκειται για αδύναμο πρόσωπο.

#ΒΟΛΟΣ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ #ΑΜΕΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GVSHJBM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη