Κρητικός σε κατάσταση αμόκ ξυλοκόπησε σύζυγο, τρία ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

pexels

Σε κατάσταση αμόκ Κρητικός ξυλοκόπησε την σύζυγο, τα ανήλικα παιδιά του, έναν γείτονα καθώς και τον γαμπρό του γείτονα.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης σε συνοικία των Χανίων όταν ένας 52χρονος άσκησε άγρια σωματική βία εναντίον της 41χρονης συζύγου του και των τριών ανήλικων παιδιών του ηλικίας 17, 13 και 4 ετών.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μέχρι να καταφθάσει το περιπολικό στο σπίτι ο 52χρονος είχε ήδη επιτεθεί εναντίον και του 65χρονου γείτονα του με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσει.

Η οικογένεια αλλά και ο γείτονας, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όπου και κατέφθασε ο 40χρονος γαμπρός του γείτονα ώστε να παραλάβει τον 65χρονο πεθερό του.

Όμως ο 52χρονος έστησε άγριο καβγά μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο και με τον γαμπρό του γείτονα του με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσει και εκείνον.

Έτσι, ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας εναντίον της 41χρονης συζύγου του και των ανήλικων τέκνων του καθώς και την κατηγορία των σωματικών βλαβών του γείτονα και του γαμπρού του.

Το λόγο έχει ο αρμόδιος Εισαγγελέας αφού για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία.

#ΚΡΗΤΗ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΣΥΖΥΓΟΣ #ΠΑΙΔΙΑ #ΓΕΙΤΟΝΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GfZ17vK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη